Том Круз съвсем забрави за дъщеря си Сури

eva.bg 01 July 2019

Снимка: getty images

Миналата година стана ясно, че Том Круз не е виждал дъщеря си Сури от години. Кейти Холмс роди Сури през 2006 г. Кейти и Том сключиха брак същата година, а след развода им през 2012 г., Том спря да се среща с дъщеря си. Той сам сподели, че причина за това са многото му ангажименти в работата, но други приближени до актьора твърдят, че причината е друга. Сектата на сциентолозите има определен списък с лица, които им е забранено да виждат. След като разводът между Кейти и Том бе факт, двете със Сури явно са попаднали в този списък.

Сега се разбра, че на рождения ден на Сури тази година, когато тя навърши 13, Круз отново не е дошъл, нито се е обадил, за да поздрави дъщеря си. Приятелка на Кейти, която предпочете да остане анонимна, сподели пред списание Star за цялата случка.

Сури чакала баща си през целия ден, но той така и не се появил. Момичето избухнало в сълзи, а за да я утеши, майка й Кейти й казала: „Не се тревожи, той не е истинският ти баща“. Това обаче разстроило още повече Сури, която поискала да разбере кой всъщност е баща й. Холмс не отговорила, в резултат на което Сури се ядосала на майка си и спряла да й говори.

Според съдебното решение след развода, Том Круз има право да вижда дъщеря си за десет дни в месеца. Изглежда обаче, че актьорът не се възползва от тази възможност. Това е единственото дете на Круз, което не е част от сектата на сциентолозите и това е най-видимата причина за това той да не търси дъщеря си. Том има още две деца, които осинови по време на брака си с Никол Кидман, като и двете изповядват сциентоложките вярвания, но са напълно откъснати от майка си Никол.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР