Кирил Маричков на 75

eva.bg 30 October 2019

Честит рожден ден на музиканта от уникалната зодия Щурец! Днес Кирил Маричков става на 75 години и знаем къде и как ще празнува рождения си ден.

Тази вечер в Зала 1 на НДК той ще излезе на сцената заедно със супергрупа „Фондацията“, в която влизат Иван Лечев, Дони, Славчо Николов от Б.Т.Р., Венко Поромански от ТЕ

Сега е моментът да ви разочароваме обаче – няма как да споделите на живо празника с любимия на няколко поколения музикант, освен ако не сте си купили билети отпреди, понеже всички вече са разпродадени.

Кирил Маричков е знакова фигура, основополагаща рок културата у нас, зародила се през 60-те години на миналия век. Звездата му изгрява с появата на група „Щурците“ през 1967 година. Безспорни рок хитове, създадени от Маричков, са – „Рок в минало време“, „Вкусът на времето“, „Конникът“, „Клетва“, „Вълшебен цвят“, „Две следи“, „Хамлет“ и много други.

Честит рожден ден на този неостаряващ Щурец, който тази вечер ще се сблъска челно с любовта на хиляди хора в Зала 1 на НДК. Сигурни сме, че ще бъде рожден ден, който никога няма да забрави.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР