Екранът ги обича

Рийз Уидърспун и Дженифър Анистън за новия си сериал

eva.bg 25 October 2019

Повече от 20 години след първата им поява заедно на екран, всички очакваха да гледат Рийз Уидърспун и Дженифър Анистън отново заедно. Тяхната първа поява на малкия екран бе емблематична, защото двете играеха сестри в сериала „Приятели“, а химията между тях беше неоспорима. Чакането си струваше, защото двете отново бяха събрани от общ проект. Това е драматичният сериал на AppleTV+ - „The Morning Show“.

Бях само на 23 години, когато се срещнах с Джен и работихме заедно. Тъкмо бях родила дъщеря си Ава. Грижех се за бебето на снимачната площадка на „Приятели“ и бях адски притеснена. Дженифър беше толкова мила с мен и ми вдъхваше увереност. Оттогава сме приятелки. Още при първия ми досег с нея се възхищавах на професионализма й, на това как учеше реплики, сменени в последния момент, колко уверена беше“, разказа наскоро Рийз пред списание Harper’s Bazaar.

Сега двете обичани блондинки на Холивуд дадоха интервю за The Hollywood Reporter в Лос Анджелис, където промотираха новия си сериал. Броени дни ни делят от премиерата му, която ще бъде излъчена на първи ноември.

Дженифър и Рийз са изпълнителни продуценти на продукцията, затова очакваме нещо наистина впечатляващо. Уидърспун вече доказа себе си като добър продуцент с успешен проект като сериала „Big Little Lies“, който приключи това лято.

Имам много общо с новата си героиня. Разбирам я дълбоко, особено в онова чувство, което имаш, когато не желаеш да излизаш от дома си, нито пък да виждаш когото и да било“, разказва Дженифър. Тя неведнъж е била откровена за това, че е на терапия от години и има своите трудни моменти, също като всички нас. Сега обаче очевидно е в страхотна форма, влиза от проект в проект и прави страшно много неща наведнъж – от актьорството, до работата й с деца в болницата St. Jude Children’s Hospital. Анистън не се страхува от промените и доста често изневерява и на правилата, които сама си е наложила. Ето, че наскоро се присъедини към Instagram, след като дълги години бягаше от социалните мрежи. За броени часове тя успя да срине платформата с милионите си последователи.

Дженифър се кълнеше, че никога няма да си направи Instagram профил. Но много ме зарадва, че все пак го направи. Знам, че не е тайна колко е забавна като личност, но ви гарантирам, че дори нямате идея колко още чувство за хумор има тя. Предстои да разберете“, сподели бившият й съпруг Джъстин Теру в интервю за Extra TV.

Нямаме търпение да гледаме Рийз и Дженифър в новия сериал, а в следващото видео можете да гледате и трейлъра му. В продукцията участват още Стив Карел, Били Крудъл и Гугу Мбата-Роу.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР