Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун разкриват тайни за перфектен външен вид

eva.bg 22 October 2019

Снимка: getty images

Рийз Уидърспун е на 43 години, а Дженифър Анистън навърши 50 през февруари тази година. И двете обичани блондинки на Холивуд изглеждат невероятно и полагат много грижи за себе си.

В интервю за Radio Times актрисите разкриха какъв начин на живот водят, за са поддържат перфектен външен вид. Оказва се, че имат много сходни правила.

При мен това, което се нарича „фастинг“, наистина работи и забелязвам много добри резултати. Фастингът представлява периодично гладуване. Не закусвам сутрин и така оставям тялото си без храна 16 часа“, споделя Анистън.

И двете тренираме около шест пъти в седмицата. Много важна част от хранителния ни режим са зелените сокове“, допълва Рийз, която сутрин си позволява за закуска само зелен сок и кафе. „Джен знае страшно много важни неща относно тренировките, затова винаги се допитвам до нея. Постоянно искам и други нейни съвети за здравословния начин на живот, защото тя наистина е експерт“, продължава Уидърспун.

Ако има едно голямо и златно правило, в което и двете се кълнат, то е: „Никакво пържено под каквато и да било форма!“. Това правило е просто и се спазва и помни лесно.

Разбира се, Дженифър не прави фастинг всеки ден, тъй като не е полезно за организма. Когато не е на този тип режим, тя започва сутринта си със сок от целина и медитация. След като се освежи, започва тренировката си. Графикът на Анистън започва най-късно в 9 сутринта, а този на Уидърспун в 5:30 сутринта, защото води седемгодишния си син Тенеси на училище.

Диетоложката Сузи Барел обаче твърди, че режимът с гладуване съвсем не е за всеки, затова е редно всички индивидуално да прибягваме до режими, които са подходящи за нашето тяло и неговите нужди.

Съвсем скоро ще можем да гледаме Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун отново заедно на екран, тъй като двете участват в телевизионния сериал The Morning Show. Публиката няма търпение да ги види отново заедно, след като преди повече от 20 години ги гледа на малкия екран да играят сестри в сериала „Приятели“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР