В обувките на Сара Джесика Паркър

eva.bg 21 October 2019

Снимка: getty images/guliver

За всички Сара Джесика Паркър е една безспорна модна икона, особено след световната слава на героинята й от „Сексът и градът“ Кари Брадшоу.

Някак логично е актрисата, която има своя марка парфюм и вино, да пусне на пазара и модна линия. Говорим за обувките, естествено, които май всяка почитателка на сериала иска да види на краката си. Този път Сара Джесика Паркър представи новата си колекция в Австралия.

„След като в продължение на толкова много години играх героиня, която има такава страстна връзка с обувките, исках да създам обувки, с които наистина да се гордея, които би могла да носиш цял живот, от които да не се срамуваш след пет или десет години, когато случайно се натъкнеш на тях в гардероба си“, заяви актрисата

На събитието в Сидни се стекоха страшно много хора и както може да предположите, всички искаха автографи. Познайте къде оставяше своя подпис Сара Джесика Паркър обаче? На обувките, естествено. Вижте снимки от събитието в галерията ни.

„Хората трябва да се обличат така, както усещат себе си. Всички правила за години и форми са просто глупави“, категорична е актрисата и ние няма как да не се съгласим с нея.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР