Сара Джесика Паркър като истинска Пепеляшка

eva.bg 27 September 2019

Сара Джесика Паркър има специално отношение към модата и няма как да отиде на бал, без да привлече всички погледи върху себе си. А както вече многократно сме се убедили – тя знае как става център на внимание.

Този път актрисата, която винаги ще свързваме със сериала „Сексът и градът“, бе като истинска Пепеляшка на път за ежегодния бал на New York City Ballet. Много фотографи бяха струпани пред дома й, запечатвайки един толкова „Кари Брадшоу момент“ - убедете се сами в галерията.

Звездата излезе от дома си във впечатляваща розова рокля на Zac Posen, а специален акцент в стайлинга бяха двете различни по цвят обувки – една в розово, а другата в ярко жълто.

Тя нарочно слезе по стълбите така, че да покаже на събралите се фотографи различните обувки. Не за първи път Сара Джесика Паркър използва този ефектен трик с обувките и всеки път се оказва успешен. Трябва да признаем, че този път също ни спечели с визията си.

„Хората трябва да се обличат така, както усещат себе си. Всички правила за години и форми са просто глупави“, категорична е тя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР