Джейсън Момоа за двете му най-големи любови: Лиза и актьорството

eva.bg 17 October 2019

Снимка: Eric Ray Davidson for Esquire

Харизматичният Джейсън Момоа е на корицата на ноемврийския брой на списание Esquire. Заразителният му чар струи не само от страхотните кадри, дело на Ерик Рей Дейвидсън, а и в думите му, които са лишени от всякакви превземки.

Пред списанието Джейсън говори за двете си най-големи любови – Лиза Бонет и актьорството. 40-годишният хавайски красавец е щастливо женен за Лиза от 2017 г. и я нарича любов на своя живот. Бонет е с 12 години по-голяма от него, а Джейсън се влюбва в нея, още когато е едва осемгодишен.

Момоа гледа шоуто на Бил Козби, където Лиза играе през 80-те. Тогава той се зарича, че някой ден ще успее да я спечели и ще бъде с нея. Днес можем да кажем, че той е сбъднал детската си мечта, а с Лиза се радват на две деца. „Когато някой ми говори за невъзможни неща, директно го контрирам с това: „Та аз съм женен за Лиза Бонет! Не, няма невъзможни неща!“, категоричен е той.

Със същото упорство той си пробива път и в кариерата – с много труд, търпение и даване на максимума от себе си. „Влюбих се в изкуството на актьорството, когато участвах в „Спасители на плажа – Хавай“. Признавам – сериалът не е известен с добрата си актьорска игра. Но тогава това беше възможността, с която разполагах. Не можех да си намеря добър агент, който да ме измъкне. Но така се научих на упоритост“, разказва той.

Последният проект на Джейсън е „Аквамен“, където той играе едноименния персонаж от Ди Си Комикс. Лентата се превърна в същински хит, чиято обща печалба достигна до 1,148 милиарда долара след премиерата си през 2018 г.

Вижте кадрите от фотосесията на Джейсън Момоа за Esquire в галерията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР