Моника Белучи и изкуството да носиш черно

eva.bg 09 October 2019

Снимка: getty images

„Няма друго черно, освен ЧЕРНОТО“, казва Ив Сен Лоран. Моника Белучи е една от актрисите, които могат да припознаят стила си в тези думи. Неведнъж сме отбелязвали, че Белучи владее изкуството да носиш черно и да изпъкваш с елегантността, категоричния тон и предизвикателност на този цвят.

55-годишната актриса за пореден път доказа добрия си вкус, появявайки се на събитието на Американската академия за кинематографично изкуство и наука в Рим, облечена от глава до пети в любимото й черно.

Моника заложи на класическата визия „панталон и блейзър“, но разчупи нейната обраност с красив корсет.

Както забелязахме още на Седмицата на модата в Милано, Белучи има нова къса прическа, която много й отива. Не можем да помислим за нещо, което няма да отива на красива жена като Моника Белучи, но няма как и да отречем, че тя съвършено знае как да подходи със стил и висок вкус, знаейки какво ще й стои най-добре.

Няма закон за това какво да правиш с външния си вид. Затова никога не съм се обявявала против пластичните операции. Няма нищо лошо в това да подпомогнеш красотата си по някакъв начин. Но трябва да го правиш с интелигентност, елегантност и вкус“, твърди Моника, която от своя страна не е прибягвала към никакви интервенции, а дори смята, че възрастта, бръчките и другите белези на времето, й отварят много нови врати за роли, които никога не би могла да играе като по-млада.

Но истинската красота за мен всъщност няма нищо общо с бръчките или нещо подобно. А знаете ли с какво? Давам ви пример. Баба ми е отгледала пет деца и е била истински боец през целия си живот. За това говоря. Истинската красота се крие в начина, по който тя си слагаше тънък слой червено червило, малко преди да отиде на църква. Ето тези неща са истински красиви“, категорична е Моника.

Прочетете подробно за стила на Моника Белучи тук.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР