Моника Белучи: Възрастта отваря много нови врати

eva.bg 26 July 2019

Снимка: Madame Figaro / Thiemo Sander

Моника Белучи краси корицата на августовския брой на френското списание Madame Figaro. Изключителната красота на вече 54-годишната Моника, която през септември ще навърши 55, ни се представя през очите на фотографа Тиемо Сандър.

Пред списанието Моника разказва за скорошната си раздяла с Никола Льофевр, за страховете си, за това къде се намира в този етап на живота си и още, и още.

След раздялата й с Венсан Касел, Моника неведнъж бе споделяла, че ще й е трудно да започне нова връзка. Въпреки това Никола Люфевр, френски артист и бивш модел, притежаващ галерия в Париж, успя да открадне сърцето й, като Белучи бе откровена пред списание Paris Match, че за пръв път се чувства обичана отново. Въпреки това романсът им не продължи дълго. Сега, пред Madame Figaro актрисата споделя, че се страхува от това в една връзка да получава повече, отколкото тя самата е готова да даде. „Всяка връзка има не само позитиви, а и недостатъци и никога не трябва да пренебрегваме последните. Понякога те се оказват решаващи и трябва да сме предпазливи с тях“, казва тя.

Преди навършването на 55-ата си годишнина, Моника се чувства чудесно. Въпросите за възрастта са неизбежни и почти всяка актриса след 40-те често се налага да отговаря на тях. Белучи обаче не се смущава от тях, дори напротив:

„Мога само да се радвам. Възрастта осигурява други роли, които в 20-те си не можеш да играеш. Бръчките, тъмните кръгове – всичко това позволява нова актьорска игра.“, казва тя. И все пак, независимо, че Моника може да се гордее с естествената си красота, тя не осъжда козметичната хирургия: „Бившият ми партньор ме научи на нещо много важно – всеки има своите причини. Не бих критикувала хората, прибягващи до козметичната хирургия. Самата аз не знам дали един ден не бих си направила лифтинг. Понякога виждам толкова добри резултати след такива намеси и просто си казвам „защо не?“.

Вижте красивите кадри на Моника Белучи за Madame Figaro в галерията.

1 КОМЕНТАР
1
mira8
29 July 2019, 15:36

Красива и искрена жена . Има, какво да ти каже .

ТВОЯТ КОМЕНТАР