Гените не лъжат: 14-годишната дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел

eva.bg 11 July 2019

Снимка: getty images

20 години Венсан Касел и Моника Белучи бяха една от най-обичаните двойки, а от любовта им се родиха две прекрасни момичета – Леони Касел и Дева Касел. Леони е на девет години, а Дева – на 14, но вече привлича много внимание към себе си.

Моника Белучи неведнъж е била обявявана за най-красивата жена на света. Очевидно същото ще се говори и за голямата й дъщеря, която толкова много прилича на Моника.

Също като майка си, Дева вече работи с Dolce & Gabbana. През пролетта тя стана лице на нов аромат на бранда, като това бе първата й рекламна кампания и, както предусещаме, няма да бъде последната. Официално Доменико Долче и Стефано Габана ще представят снимките след година, така че следващото лято лицето на Дева Касел ще бъде навсякъде.

Но още преди големите й изяви в модната индустрия, Дева прикова погледите към себе си по време мъжката Седмица на модата в Милано, когато от първия ред гледа представянето на колекцията на Dolce & Gabbana за пролет/лято 2020.

След излизането на снимките, направени й на събитието, всички в мрежата полудяха. Дева вече има хиляди почитатели, които не спряха да коментират с възклицания като: „Одрала е кожата на Моника Белучи!“, „Красавица е като майка си!“ и „Гените не лъжат!“.

Убедете се сами в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР