Неканената гостенка на шоуто на Chanel проговори

eva.bg 04 October 2019

Снимка: Instagram

Седмицата на модата в Париж приключи с няколко от най-чаканите ревюта, сред които и това на модна къща Chanel.

Както стана известно и е една от хитовите новини из цялото интернет пространство, на финала на шоуто на сцената се качи жена от публиката, която започна да ходи с моделите и да ги имитира с видима ирония.

Тъй като охраната се затича към нея почти веднага щом установиха „неканения гост“ на сцената, тя смени посоката и се озова до Джиджи Хадид. Супермоделът видимо се ядоса, защото жената застана пред нея и започна да позира като модел, забавлявайки се от ококорените очи на всички, които не можеха да повярват какво се случва на шоуто на Chanel. Малко след това Хадид я хвана през рамо и я изпрати до изхода. В много от видеата, които плъзнаха в мрежата, се вижда, че двете си разменят няколко реплики, а шегобийката протестира, защото Джиди настоятелно я кара да слезе от сцената.

Французойката, развалила цялата отрепетирана хореография, се казва Мари (Marie S'Infiltre) и е YouTube звезда. До момента тя не казваше нищо по темата, но с нея побързаха да се свържат New York Times, за да я разпитат за случилото се.

Подходих със сарказъм и чувство за хумор. Тук говорим за мода, за дрехи. Това трябва да бъде нещо радостно и забавно, трябва да прави хората щастливи. Мисля обаче, че в днешно време модата не прави хората щастливи. Напротив – кара ги да изглеждат глупаво и претенциозно“, казва Мари.

Относно разменените реплики между нея и Джиджи, тя предпочете да замълчи и да не разкрива нищо от разговора им, освен това, че Хадид е била много агресивна към нея: „Всеки момент очаквах да ме дръпне за косата или нещо такова... Почувствах се като в гимназията“, споделя тя. Колкото до Джиджи, тя по никакъв начин не е коментирала случая, а много голям процент хора я подкрепиха в интернет, обвинявайки Мари, че се отнася неуважително към чуждата работа и че тази нейна шега е обидна. Самата Карин Ройтфелд сподели видео от случката в Instagram профила си и написа: „Джиджи спаси шоуто!“. Вижте отблизо тази среща на сцената в следващото видео. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от A Cozy Deal (@acozydeal) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР