Chanel ни качи на парижките покриви

eva.bg 01 October 2019

След смъртта на Карл Лагерфелд, дясната ръка на маестрото – Виржини Виар - пое творческото кормило на модния гигант. И след като се е учила от най-добрия, Виар не би могла да свали летвата и с милиметър, затова се постара да не ни разочарова с впечатляващите декори, които години наред Лагерфелд изграждаше в Гран Пале за Седмицата на модата в Париж.

За представянето на пролетно-лятната колекция за 2020 г. Виржини реши да насити сетивата ни с духа на Париж – и по-точно с една конкретна част от него. Френската столица е известна с красивите си градски покриви, които никога не могат да бъдат объркани. Сцената пресъздаваше именно тази невероятно характерна за града гледка и моделите имаха честта да дефилират върху парижките покриви.

По този начин Виар иска да възпее Париж, неговата многоликост и красота на различните детайли в него, съставляващи цял един отделен свят.

На впечатляващия подиум се качи и Белослава Хинова, която започна своето модно приключение миналата година по това време именно на сцената на Chanel. С този невероятен старт тази година Бел дефилира за най-престижните ревюта на модните седмици в Милано и Париж, сред които Emporio Armani, Dolce & Gabbana, Dior и Giambattista Valli.

Вижте новата колекция на Chanel в галерията.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от CHANEL (@chanelofficial) на

Любопитен момент в шоуто бе и номерът, който спретна един влогър в you tube, качвайки се на подиума-покрив за финалната разходка на моделите. И докато охраната се опитваше без да се набива на очи да се доближи до жената, то в крайна сметка топмоделът Джиджи Хадид успя да я пресрещне някъде там на покрива и да я "бутне от него". С каменна физиономия тя свали от подиума натрапницата Marie Benoliele. Вижте забавното видео от случката.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dazed Fashion (@dazedfashion) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР