Бел за Dior

След успехите на модния подиум в Милано, 17-годишната Белослава Хинова продължава да превзема модни върхове - този път в Париж

eva.bg 25 September 2019

Бел за за Dior

Снимка: getty images/guliver

След като за всеобща радост и гордост 17-годишната Белослава Хинова дефилира няколко пъти на подиума в Милано по време на Седмицата на модата, сега започна да постига успехи и в Париж.

Видяхме нашето красиво момиче Бел в ревютата за колекциите пролет/лято 2020 на световните брандове Sportmax, Emporio Armani и Dolce&Gabbana в Милано. Вчера пък дефилира не за кого да е, а за Dior.

Няма как да не се радваме заедно с Белослава, която дебютира на световния моден подиум миналата година по това време именно в Париж и то за Chanel, защото приемаме успехите й много лично и емоционално. Тогава тя бе избрана от покойния вече Карл Лагерфелд, за да представи колекцията за пролет-лято 2019 в Grand Palais.

И понеже Седмицата на модата в Париж продължава чак до първи октомври, и ние продължаваме да стискаме палци на прекрасната Белослава, която красеше корицата на юбилейния брой на EVA през ноември миналата година, когато отпразнувахме своята 20-годишнина.

Как едно дете, израсло буквално пред очите ни, в редакцията на EVA, се превръща във великолепна млада жена, следваща мечтите си, може да прочетете тук.

Късмет по пътя, прекрасна Белослава!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР