Буржоазна есен? Защо не!

Бъдете смели и заложете на класиката – колкото по-буржоазен е гардеробът ви, толкова по-тренди ще изглеждате. Вижте как с новата кампания на Bulgaria Mall

20 September 2019

Есента ще бъде буржоазна и нека думата не ви стряска. Говорим за модните тенденции за сезон есен/зима 2019-2020, които хвърлят бърз поглед към миналото – буржоазните години на 70-те, блестящата магия на 80-те и диско неона на 90-те.

Новата кампания на Bulgaria Mall, в която главно действащо лице е слънчевата Денина, залага именно на всичко това, припокривайки се и с нейния стил - нежен, женствен и носещ уют.



Кадрите са заснети изцяло в градска среда, защото топлите летни спомени се заменят със забързаното работно ежедневие, за което сме събрали достатъчно енергиен заряд през последните месеци.

Седемтесетарските нотки са силно застъпени във всички модни тенденции тази есен – буфан ръкави, пандели на деколтето, дрехи с повдигнати рамене – сега е моментът родителите ви да кажат „казах ли ти, че ще се върне тази мода?“, за която години наред сме смятали, че няма да докоснем.

Бъдете смели и заложете на класиката – колкото по-буржоазен е гардеробът ви, толкова по-тренди ще изглеждате!

Ето и няколко практични модни съвета

Сивият костюм е най-важният елемент в гардероба ви този сезон. По-дълго сако, широк панталон или пола – класическият костюм ще бъде най-верният ви приятел в света на модата за сезон есен/зима 2019-2020.

Диско неон от 90-те! Преди са привличали погледите в клубовете с тези нюанси, сега те се пренасят и в ежедневието. Със сигурност ще донесат нужната доза яркост в иначе по-монотонните модерни визии този сезон. А и в комбинация със сивия костюм – ще бъдете на гребена на модната вълна!

Пандели на деколтето и буфан ръкавите може да ви се струват прекалени, но тази есен – колкото повече обем, толкова по-добре! Не се страхувайте, че ще изглеждате като средновековна принцеса – романтичното и нежно излъчване е основно този сезон и с помощта на тези елементи ще направите визията си интересна, различна и в крак с тенденциите.

Аксесоари: диадеми, диадеми и….пак диадеми. Това е основната тенденция при аксесоарите този сезон. Колкото по-обемни, толкова по-добре! Водещата материя е кадифе, но и вариaнтите с перли или мъниста също ще направят визията ви забележителна!

Бъдете смели и се впуснете в осъвременения свят на миналия век – и нека буржоазният тренд завладее сърцата ви!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР