Семейство Болдуин очаква петото си дете

eva.bg 19 September 2019

Снимка: Instagram

Алек Болдуин и 35-годишната му съпруга Хилария очакват петото си дете. Щастливата новина бе разкрита в Инстаграм, след като госпожа Болдуин пусна видео, в което се чува туптенето на сърчицето на нероденото бебе.

Знам, че все още е рано... но научихме, че в мен има един малък човек. Звукът на това силно сърце ме прави толкова щастлива, особено след загубата, която преживях през пролетта“, коментира в поста Хилария.

Преди пет месеца тя трябваше да абортира бебето, което очакваха, защото лекарите откриха, че няма сърдечен ритъм. „Загубата на бебе боли както, когато не си казал на никого нищо, така и ако го споделиш с всички. Поне споделяйки това, което ми се е случило, може да помогне на мен и останалите да се справим с емоционалните травми покрай аборта и да получим подкрепа, от която имаме нужда“, каза тогава Хилария.

Сега обаче семейството е повече от щастливо – петото дете е на път. Особено щастлив е 61-годишният Алек Болдуин, който макар и късно откри щастието на многодетното семейство.

Алек и Хилария са родители на Камерън (6 годинки), Рафаел (4 годинки), Леонардо (3 годинки) и на 15-месечния Ромео. Освен това актьорът има отдавна пораснала дъщеря от връзката си с Ким Бейсингър – 23-годишната Айрланд.

Все още бременността е в ранен стадий и не се знае какъв пол ще е петото дете на Алек и Хилария. „Първите няколко месеца са наистина тежки, чувствам се много изтощена и непрекъснато повръщам. Няма да се преструвам, че съм окей“, коментира Хилария в поста относно настоящата си бременност.

 

 

1 КОМЕНТАР
1
кк
19 September 2019, 10:59

Ъм, Айрлънд Болдуин няма връзка с Бийбър - Хейли Болдуин, която е племенница на Алек, е омъжена за него.

ТВОЯТ КОМЕНТАР