Говори с EVA и... Невена Басарова-Дичева

eva.bg 06 September 2019

Невена Басарова-Дичева е основател и управител на Първа Детска академия за добри обноски, където деца, тийнейджъри и техните родители се обучават как да се държат в обществото, да спазват добрите маниери и правилата за поведение.

Невена създава иновативната методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в уважение към правилата и в същото време имат свободата и простора да се развиват. Сертифициран треньор е по Емоционална интелигентност и е специализирала „Психологично консултиране и въведение в психотерапията“.

Невена Басарова е сертифициран консултант по социален етикет от престижната школа Minding Manners International в Лондон. Тя е сертифициран експерт по бизнес етикет от М. Паркър - лицензиран обучител на Washington School of Protocol във Вашингтон, САЩ.

Тя е и един от участницитe в третото издание на "Говори с EVA", чиято тема този път е "Родители и деца: кой кого възпитава". Какво не трябва да правим в ролята си на родители, непоправимо ли увреждат детската психика строгостта и наказанието, кой налага правилата в семейството, има ли конфликт между семейното възпитание и образователната система – това са част от въпросите, които ще разискваме.

Повече информация за третото издание на "Говори с EVA" може  да откриете във фейсбук страницата на събитието ни, а билети може да закупите тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР