Щипка вкус към любимото ястие

eva.bg 03 September 2019

Няма нищо, което може да се сравни с апетитния аромат и неповторим вкус на домашно приготвената храна. Примамливото ухание на подправки, в съчетание с любимите зеленчуци, са представата ни за перфектен неделен обяд и не само. Разнообразната и домашно приготвената храна е изключително важна за изграждането и поддържането на балансиран хранителен режим, а готвенето ни носи множество ползи. Какви ще попитате? Защо прекараните часове в кухнята да носят повече удовлетворение пред това да хапнете с приятели навън – все пак е доста по-лесно? Ще стигнем и до това.

Да тръгнем от по-далеч. Не вярвате, че все повече хора предпочитат сами да приготвят храната си? Днес всички се стремим да се грижим все повече за себе си и за семействата си. Но ангажиментите, работата и натовареният график никога не чакат. Времето в забързания ни живот е много ограничено, затова бързите и лесни рецепти са за предпочитане, но без да са за сметка на високите изисквания за балансирано хранене.

MAGGI® Щипка вкус е неустоим завършек, който осигурява невероятния вкус на всяка гозба. Това е подправката, която с лекота превръща вкусното ястие в истински кулинарен шедьовър.

Именно това са ползите от домашно приготвената храна – да ни даде истински вкус с естествени съставки, да ни сплотява с най-близките ни и не на последно място – да ни поддържа в добра форма. MAGGI® Щипка вкус съдържа познати и често използвани в българската кухня подправки: морска сол 58,5% и естествени съставки като изсушени зеленчуци 17% (морков 5.2%, лук 2%, пащърнак, целина), подправки 3.9% (магданоз, куркума, чесън на гранули, смлян черен пипер, къри, смлян пикантен пипер). Продуктът не съдържа добавени консерванти и оцветители. С помощта на тази малка тайна в кухнята, всяко ястие може да бъде сготвено с точните пропорции лесно, без да има нужда от отмерване на съставки и сложни изчисления, разчитайки само на една подправка в перфектната комбинация.

Над 120 години MAGGI® създава вкусна, качествена и достъпна храна с грижа за цялото семейство, като постоянно сe стреми да подобрява и развива своите рецепти. Така преобръщаме цялостното разбиране за времето, прекарано в кухнята, и стойността на добрата домашно приготвена храна. С идеята да направи всяко ястие по-вкусно, по-ароматно и лесно за приготвяне, MAGGI® предлага голямо разнообразие от продукти, благодарение на които всеки може с лекота да сътвори впечатляващи кулинарни шедьоври, които да задоволят и най-взискателния вкус.

Стремежът на MAGGI® е непрестанно да изненадва с нови продукти и идеи, за да предостави възможност за разнообразно и пълноценно хранене за цялото семейство и да насърчава готвенето у дома, което събира и обединява хората около масата. А най-щастливи от този факт са децата. Именно най-малките са тези, които се нуждаят от добър пример за това, колко важно е да се храним като семейство. 

Експериментирайте в кулинарните си начинания и не забравяйте, че истината е в детайлите!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР