Вълнуващи истории за успеха

Серията Galaxy Note10 – вече и в България

eva.bg 09 August 2019

Броени часове след глобалната премиера, Samsung представи официално в България Galaxy Note10 – новата линия смартфони от най-висок клас, отличаваща се с елегантен дизайн, мощна производителност и инструменти за креативност без аналог на пазара.

Ексклузивно пред българските медии, компанията презентира новата линия, като разказа вълнуващи истории на успеха – започнали от идея и превърнали се емблеми и крайъгълни камъни в различни сфери на човешките постижения.

Galaxy Note10 идва в два размера: с 6.3-инчов Инфинити дисплей като на кино е най-компактният Note някога, а Galaxy Note10+ с 6.8-инчов Инфинити дисплей като на кино е най-големият форм фактор в серията досега, но същевременно пасва удобно в ръката и е лесен за използване.

Чрез интегрираната връзка с Windows, директно в Бързия панел на смартфона, сега само с един клик, потребителите могат да се свържат със своя персонален компютър или Mac. Обновената писалката S Pen добавя функцията Air actions – възможността да управлявате определени аспекти на устройството чрез жестове. Video Editor може да се ползва със S Pen, за по-лесен и удобен избор на точния момент, който трябва да бъде изрязан.

Благодарение на 3D Scanner, първият в серията Notе досега, DepthVision камерата на Galaxy Note10+ може да сканира даден обект и мигновено да го превърне в подвижно 3D изображение.

За геймъри, които искат да добавят индивидуалност към своите стриймове, или влогъри, които искат да подобрят своите видеоуроци, Galaxy Note10 представя приложението Screen recorder с възможност за запис дори при изключен екран, опцията за картина в картината (picture-in-picture) и интеграция със S Pen за лесно добавяне на коментари.

Samsung официално обяви и началото на предварителните поръчки на Galaxy Note10 в България. До 23:59 на 22 август, всеки може да върне стария си смартфон и да спести 200 лв. при предварителна поръчка на Galaxy Note10 и Note10+. Всички устройства, поръчани предварително, ще бъдат получени до 15 септември включително. Повече информация за кампанията може да намерите на сайта на компанията. 


ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР