Ирина Шейк има нужда да се възстанови след раздялата с Брадли

eva.bg 26 July 2019

Снимка: getty images

 

След като стана ясно, че Ирина Шейк и Брадли Купър са разделени, не закъсняха и слуховете, че и двамата бързо са продължили напред. За Брадли се говори, че вече живее с Лейди Гага, което предизвика гнева на много руснаци, които започнаха да обсипват Instagram профила на Гага със злостни коментари, а пък за Ирина започна да се предполага, че е започнала нов романс.

Приближени до руския супермодел споделиха пред E! News, че Ирина не се вижда с никого в момента, а се е фокусирала върху себе си и дъщеря си:

Сега тя иска да прекарва колкото се може повече време с дъщеря си Леа и са се възстанови след всичко това. Ирина току що приключи сериозна връзка, а за да се отърси от това, трябва време. Разбира се, тя иска да срещне някого в бъдеще и е отворена за това, но в момента това не е неин приоритет, а и няма как да бъде“, твърдят източниците.

TMZ наскоро разкриха, че Купър и Шейк са се договорили да си поделят попечителството и да останат да живеят в Ню Йорк. И за двамата е важно дъщеря им да се чувства добре и да не бъде отделена от нито един от родителите си.

Брадли и Ирина имаха четиригодишна връзка, но не сключиха брак. Твърдеше се, че са имали проблеми през последната година и е било въпрос на време да се разделят. Но самата Ирина е споделяла пред Harper’s Bazaar, че не е против брака: „Всеки го разбира по различен начин. Дали вярвам в брака? Да, разбира се! Не съм от хората, които са срещу него.“

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР