Ава Филип за майка си Рийз Уидърспун: Майка ми е най-голямото ми вдъхновение

eva.bg 18 July 2019

Снимка: getty images

19-годишната дъщеря на Рийз Уидърспун – Ава Филип - просълзи хиляди хора в интернет пространството, споделяйки в Instagram профила си трогателно признание към своята майка.

Ава казва, че няма никакъв повод да пише това, а просто се чувства много благодарна на Рийз и иска да сподели любовта си със света:

Това е красивата, невероятна жена, която ме научи на силата на добрината, любовта, амбицията и усиления труд. Тя ме вдъхновява абсолютно всеки ден. Не мога да изразя с думи колко съм й благодарна за живота, който ми дава, за това, че ме е научила на съчувствие, на добро. Просто днес преливам от тези емоции и исках да ги споделя, това е всичко“, гласи признанието на Ава, придружено от снимка на Рийз.

Уидърспун не закъсня с отговора на публикацията и коментира: „Не си обяснявам откъде извадих такъв късмет с дъщеря като теб!“.

Откакто Ава навлезе в тийнейджърските си години, по червените килими с майка си винаги предизвикват сензация. Ава много прилича на Рийз, а това колко са близки, личи отдалеч. Неведнъж Уидърспун е споделяла, че може да говори с часове с дъщеря си: „Няма никоя друга такава любов, като тази, която изпитвам към дъщеря си. Ние споделяме всяка емоция една с друга, всичките си надежди и мечти“, споделя Рийз.

Актрисата безспорно е жена за пример, която има защо да буди възхищение. Освен като актриса, сега Рийз Уидърспун успя да се докаже и като изпълнителен продуцент и личи, че работи усилено върху проектите си. В момента тече вторият сезон на хитовия сериал на HBO „Големите малки лъжи“, който Рийз продуцира, но и играе в една от главните роли, партнирайки си с Никол Кидман, Мерил Стрийп, Зоуи Кравиц, Лора Дърн и Шейлийн Удли.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР