Три поколения Уидърспун

eva.bg 11 January 2019

Снимка: instagram

Корицата на американския Vogue краси Рийз Уидърспун, облечена (освен в своя магнечичен чар!) в зелена макси рокля от пролетно-лятната колекция на Givenchy за 2019 г.

В списанието русокосата красавица позира заедно с двете си най-любими жени на този свят: дъщеря й Ава и майка й Бети. Гените не лъжат - приликата между тях е поразителна, затова трите, събрани заедно, са наистина трогателни!

Рийз е категорична, че сега, в 40-те си, се намира в най-добрия период на кариерата си, което е рядкост в Холивуд. Тя е не само една от звездите в Big Little Lies, а е и продуцент на сериала, чийто втори сезон ще бъде показан тази година.

Уидърспун е категорична, че жените трябва сами да изкарват парите си и да бъдат независими: „Омръзна ми да участвам в проекти, в които съм в единствената главна женска роля. Омръзна ми да чета сценарии, в които има само един женски персонаж, който е написан лошо, но въпреки това всяка жена желае да получи възможността да го изиграе, защото нищо друго не й се предлага като опция... Затова идеята на Big Little Lies е да премести фокуса върху жените, те да бъдат в центъра на историята“, споделя актрисата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР