Лейди Гага се била пренесла при Брадли Купър

Или поне така твърдят западните таблоиди...

eva.bg 15 July 2019

Снимка: getty images

Таблоидите умеят да подклаждат огъня все повече и повече, въпреки затишията в обсъждането на определени теми. През последния месец това бе раздялата на Брадли Купър и Ирина Шейк.

Припомняме, че приказката им приключи в началото на юни, след като месеци наред се коментираше, че причината е Лейди Гага и химията между певицата и Брадли във филма „Роди се звезда“, в който си партнират.

Сега западните таблоиди, и по-специално списание „In Touch” твърдят, че Лейди Гага вече се е нанесла при Брадли в Ню Йорк. Изданието твърди, че вече няма какво да държи разделени Гага и Брадли и следващата логична стъпка е двамата да заживеят заедно.

Разбира се, няма никакво потвърждение на тази информация, но не можем да не отбележим, че подобни твърдения не са никак безобидни. Много хора не остават безразлични, когато четат подобни новини и именно това се случи сега.

Този слух предизвика остра реакция от страна на руските почитатели на Ирина Шейк. Те сякаш получиха потвърждение, че певицата наистина е причината за раздялата на Ирина с Брадли, затова буквално разпънаха Гага на кръст в социалните мрежи.

Ако сега влезете в профила на Лейди Гага в Instagram, ще видите, че първата значителна част от коментарите на постовете й са на руски и не са никак ласкави: „Крадла!“, „Никога не можеш да се мериш с Ирина!“, „Гага, ако сега четеш това, преведи си го в Гугъл: ти си много, много непорядъчна жена!- бяха част от коментарите.

Неслучайно хората казват, че с думите не се злоупотребява, защото силата им не е никак невинна, а когато нещо бъде повтаряно и коментирано милион пъти, започва да се приема за самата истина. А каква е тя, рано или късно ще разберем, защото ако между Гага и Брадли все пак става нещо, двамата няма да го крият вечно.

Прочетете повече за срещата между Лейди Гага и Брадли Купър тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР