Лейди Гага & Брадли Купър - междузвездни интриги

Ирина Иванова 08 June 2019

Снимка: warner bros

Не чак толкова отдавна, преди има-няма три години, в една мнооого далечна галактика, наречена Холивуд, един красив, секси и суперизвестен актьор на име Брадли Купър седеше заедно със скъпата си майка Глория Кампано на благотворителна вечер в подкрепа на кампания срещу рака на гърдата. Някъде, дявол знае къде точно, го чакаше една от най-красивите жени в света, с която излизаше вече цяла година – топмоделът Ирина Шейк, висока почти колкото него и горе-долу два пъти колкото майка му, смугла, зеленоока, да не изброяваме.

Всички присъстващи на изисканото елейско събитие очакваха „изненадата на вечерта“ – специален гост, чието име организаторите не бяха обявили предварително. Самият Брадли дори и не подозираше, че следващите три минути щяха да предопределят живота му през следващите три години.

Светлините на сцената изгасват, остава само един кръг, „очертан“ от прожектора, и в този кръг застава... Вече сто процента подозирате кой и за съжаление или пък не – не мога да ви изненадам. В този кръг застава Лейди Гага с цялата си драматична визия, съчетаваща винтидж шик, вамп излъчване и дръзка самоувереност на жена, която никога и за нищо не е разчитала на бляскава външност. Изпълнява една велика песен на една велика жена – La Vie en Rose на Едит Пиаф.

И Брадли Купър се влюбва. Може би не точно в самата Лейди Гага (все пак той е избиран поне пет пъти за „Най-секси звезда“ в различни класации, включително и в престижната на списание People и е един от най-изкушаваните мъже в Холивуд), а в страстта и таланта й, в магнетизма на присъствието й и в усещането, което го връхлетява още в първия миг от стъпването й на сцената и което той споделя по-късно в интервю, а именно – че Гага буквално разбива всички присъстващи с изпълнението си. Забравяш всички, които си видял досега, всички, с които си заобиколен в момента...

О, небеса, Брадли забравя за няколко минути самата мама Глория! А това не му се случва дори в присъствието на дългокраката екзотична рускиня Ирина Шайхисламова, по-известна като Ирина Шейк.

Дали точно такива чувства са вълнували БрадлиКупъровата душа в онази паметна вечер през 2016 г. не е много сигурно, но е сигурно, че той веднага решава да вземе Лейди Гага за главната женска роля във филма на живота си – своя режисьорски дебют „Роди се звезда“. Купър винаги е искал да пробва силите си като режисьор, години наред събира смелост и опит и ето че сега, след три актьорски номинации за Оскар – за „Наръчник за оптимиста“, „Американска схема“ и „Американски снайперист“ – е твърдо решен да направи голямата крачка. Разбира се, той е холивудско момче и познава правилата на играта. Затова не избира за дебюта си някакъв скромен, малък проект, а играе ва банк и се спира на може би най-екранизирания сюжет в историята на Холивуд – „Роди се звезда“, по който вече са направени три филма, и трите – легендарни. Само дето все още не може да си намери актриса за главната роля. Мисли си, че ще е добре да покани Бионсе. Не, не, сериозно, не се шегува. Бионсе. Само че Лейди Гага само с първите няколко акорда от песента на Пиаф превръща идеята му за Бионсе наистина в майтап.

следваща страница »
7 КОМЕНТАРА
7
Tita
28 December 2021, 15:59

Страшно готина мадама е лейди Гял живот стеял живага! Страхотно гадже. Какви очи. Чудесно и талантливо създание! На тези, които плюят - сигурно цял живот са си мечтали да са като нея.......ама гроздето е висооооко, висооооко!

6
Ина
11 June 2019, 16:15

От дни наред се начетох на коментари как така Брадли Купър ще предпочете Лейди Гага пред красавицата Ирина. Първо, вие откъде знаете какво точно е избрал човекът, че му се чудите на избора. Второ, дори да е избрал Гага, мога само да му кажа евала, защото тя и Артист, Талант и Човек. Освен това в Роди се звезда е изключително симпатична, по-симпатична от 90 процента от българките, включително и от коментиращите външния и вид. Трето, откога един мъж няма право да се раздели с една жена, защото, видиш ли, обществото я намира за красива?! Четвърто, според мен например Ирина не е нищо особено, обаче не съм седнала да го навирам в очите на всички под всяка статия в интернет. И последно - ами, хора, то се вижда от 100 километра колко са различни Брадли и Ирина Шейк, нямало е нужда да се намесва нито Лейди Гага, нито която и да било, за да се провали връзката им.

5
AVA
09 June 2019, 14:21

Хей, коментиращите, не приемайте чак толкова сериозно нещата ;)
Аз лично с удоволствие се разтоварих с тази приказка за това какво се е случило, или какво е могло да се случи, или какво е трябвало да се случи.

4
Tsvete
09 June 2019, 08:41

Пак невярна информация давате. Бионсе е бремена когато решава Брадли да снима филма, за това се налага да вземе друга актриса. А и когато Бионсе беше спрягана за ролята, Клинт Истулд щеше да е режисьор и той самия се отказа от продукцията и после Брадли се зае. Така че това изречение, че Бионсе е шега е повече от грешно и обидоно за изпълнител уважаван в цял свят много преди Лейди Гага да стане известна.

Още коментари
ТВОЯТ КОМЕНТАР