Брадли Купър и Ирина Шейк се разделят

Краят на една красива приказка

eva.bg 07 June 2019

Снимка: getty images/guliver

Информации за проблеми в семейството на Брадли Купър и Ирина Шейк има от близо година и в крайна сметка се оказаха факт. Двамата бяха заедно четири години и имат едно дете - дъщеря на име Леа.

Според информациите на западните медии Ирина се е изнесла от дома им, като нещата помежду им били изключително зле от няколко месеца насам. До голяма степен проблемите били свързани със слуховете, че Брадли Купър е изневерил с Лейди Гага. Двамата се сближиха покрай филма им „Роди се звезда“. Химията помежду им, когато имаха общи изяви на сцената, бе толкова голяма, че всички медии започнаха да спекулират за „нещо повече от приятелство“. Не знаем, дали това наистина е така, но дори само слуховете за нещо са в състояние да накърнят егото и достойнството на топмодел като Ирина Шейк.

Каквито и да са причините, факт е, че една красива двойка, която така ни радваше с изявите си на червения килим, вече не е задно. 44-годишният Брадли Купър и 33-годишната Ирина Шейк започнаха връзката си през 2015 година, а дъщеря им се роди през март 2017.

Проблем в отношенията им е и дълбоката привързаност на Брадли към майка му, за което Ирина намеквала пред техни общи приятели. Именно майка си взе актьорът на наградите на Гилдията на актьорите, а във вечерта на Оскарите тази година бе под едната ръка с Ирина Шейк, а под другата с мама Глория.

Брадли и майка му стават особено близки след смъртта на баща му. В семейството ми винаги сме били много близки и смъртта на баща ми беше брутално за всички. Все още не сме го преодолели. Имаме нужда един от друг“, каза преди време той по повод близките отношения с майка си.

В  момента приоритет за Купър е единствено дъщеря му. Наскоро в интервю за Елън Дедженерис той сподели, че единственото, което иска от живота, е дъщеря му да се чувства също толкова обичана, колкото обичан е бил самият той като дете.

 

1 КОМЕНТАР
1
Ия
08 June 2019, 17:51

А детето при кого остава?

ТВОЯТ КОМЕНТАР