Като две капки вода: Бионсе и Блу Айви

eva.bg 10 July 2019

Снимка: getty images

Бионсе не се появява често по червените килими. Обикновено можем да я видим само по грандиозните й турнета или да следим Instagram профила й, където певицата обикновено първо споделя важните събития от живота си.

Сега обаче Бионсе имаше повод за звездна изява и това бе премиерата на римейка на „Цар Лъв“ от режисьора Джон Фавро. Би озвучава един от героите (Нала), като тя е и авторът на саундтрака на лентата.

На премиерата, състояла се в Dolby Theatre, Холивуд, Бионсе бе придружена от специален човек – седемгодишната й дъщеря Блу Айви. Хванати за ръка, двете минаха по червения килим, като малката Блу уверено позира пред фотографите.

И двете носиха рокли тип смокинг от Alexander McQueen с бляскави бродерии, съчетани с напълно еднакви дълги поли.

Преди две години Би стана майка за втори път. Семейство Картър се разшири с още две деца – близнаците Сър и Руми. Певицата не ги показва често, но в официалния й сайт от време на време споделя кадри с тях. Близнаците не попречиха на работата на Кралица Би и след раждането им, тя издаде два албума, единият от които със съпруга й Джей Зи, последван от турне. За пореден път тя доказа, че може да съчетава майчинството с всичките си големи проекти, без да прави компромиси (нека припомним, че само месец след раждането на близнаците, Бионсе вече беше започнала да влиза във форма).

Сега, заедно с участието й във филва „Цар Лъв“, Бионсе издава нов албум, в който участват музиканти от цял свят. Албумът се казва: „The Lion King: The Gift.“, като ще излезе на 19 юли. В него е включена и песента на Бионсе, станала саундтрак на лентата, която носи иметоSpirit“. Чуйте я в следващото видео.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР