Бионсе: Тежах 100 килограма

За предателството, раждането на близнаците и новата й фигура – Бионсе пред Vogue

eva.bg 07 August 2018

Снимка: Instagram

Ето я Бионсе в цялата й прелест на абсолютна поп дива. Звездата краси корицата на септемврийския Vogue, като главната редакторка Ана Уинтур й даде пълен контрол над фотосесията и интервюто – от избора на фотограф, до крайното решение кои кадри да влязат, от темите, за които иска да говори до изповедта й в първо лице.

За корицата на американската модна библия Бионсе заложи на визия почти без грим, а на главата си има впечатляващ „кошер“ от цветя. Тя използва дадената й власт, за да даде мощен тласък на кариерата на 23-годишния чернокож фотограф Тайлър Митчъл, когото избра да я снима за броя. Това е безпрецедентен случай, защото за първи път от 126 години корица на Vogue се снима от чернокож фотограф. В галерията ни може да видите Бионсе в няколко различни стайлинга, а в материала към броя певицата е доста откровена за личния си живот.

В деня, в който родих близнаците ни, тежах близо 100 килограма. Бях се подула в следствие на прееклампсия и от близо месец бях на легло. Моето здраве и това на близнаците беше застрашено, затова се наложи спешно секцио“, казва певицата. Заради преждевременната им поява на бял свят, Руми и Сир прекарали няколко седмица в отделението по неонатология.

През този период съпругът ми беше истински войник, той беше моята поддържаща система. Горда съм, че бях свидетел на силата и еволюцията му като мъж, добър приятел и баща. През това време аз бях в ситуация на оцеляване и чак месеци по-късно успях да си поема спокойно въздух и да си отдъхна“, казва още тя.

Звездата споделя, че този път не е прибързала с влизането във форма и бързото сваляне на килограми. Признава, че все още има и по-закръглени бедра, и малко коремче, но децата, Джей Зи и тя самата си се харесва така. „Приех факта, че съм по-закръглена. Приех това, което тялото ми искаше да бъде. Ако някой ден ми се прииска да съм в топ форма, ще вляза във фитнеса, ще мина на строга диета и ще го направя. Сега обаче се харесвам такава, каквато съм“, каза тя.

Що се отнася до информациите за проблеми в брака с Джей Зи преди години и изневерите от негова страна, тя не навлезе в детайли, а сподели следното. „Нищо не е само черно или само бяло. Има толкова много нюанси. Била съм в Ада и съм се завърнала от там, благодарна съм за всеки белег. Преживяла съм и предателства, и разбито сърце. Била съм разочарована и в бизнес отношения, и в лични, в следствие на което съм се чувствала пренебрегната, изгубена, ранима. Но през целия този път се научих да се смея и да плача, да израствам и да се развивам.“

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР