И заживели щастливо... Романтичната сватба на Софи Търнър и Джо Джонас

eva.bg 04 July 2019

Снимка: Instagram

Най-накрая Софи Търнър и Джо Джонас ни позволиха да надникнем в специалния им ден, като споделиха едновременно снимка от романтичната си сватба в Париж. „Господин и Госпожа Джонас!“, простичко написаха те.

Нека припомним, че това е втора церемония за Софи и Джо. Двамата си казаха „да“ първо във Вегас, като го решиха спонтанно, малко след приключването на наградите Billboard. Двамата си подариха сватба в стил Елвис – класика в сватбените церемонии там, където хората често са венчани от актьор, играещ Елвис Пресли.

След това те обявиха, че лятото планират да отпразнуват любовта си със семейството и приятелите си, а когато се отправиха към града на влюбените, никой не се съмняваше, че именно там ще се състои голямото събитие. Те отново запазиха специалните моменти предимно за себе си, като днес, дни след това, вече ни потвърждават щастливите новини.

Парижката сватба се е състояла в луксозния Château du Martinet в Южна Франция. Софи изглежда невероятно в дантелената си рокля от Louis Vuitton, а Джо заложи на черен костюм от Berluti.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР