Отново заедно на червения килим: Дженифър Анистън и Адам Сандлър

eva.bg 11 June 2019

Снимка: Getty images

Дженифър Анистън и Адам Сандлър са изиграли едни от най-любимите и запомнящи се комедийни роли, останали завинаги в сърцата на публиката. Като дуо ги събира филмът „Жена назаем“ през 2011 г.

Сега ги виждаме отново заедно на червения килим, благодарение на новия филм на Netflix – Murder Mystery”, в който двамата участват.

Премиерата се състоя в Regency Village Theatre, Калифорния. Дългогодишно приятелство свързва Дженифър и Адам и те позираха пред камерите прегърнати и щастливи, че отново имат възможността да работят заедно.

Анистън изглеждаше невероятно, залагайки на минималистична визия. Тя заложи на кожена черна рокля, подчертаваща фигурата й, съчетавайки я с отворен сандал в същия цвят.

През февруари Дженифър навърши 50 години. По повод юбилея си тя даде интервю за Harper’s Bazaar, в което говори за това как вижда бъдещето, любовния си живот и себе си на този етап. Актрисата бе категорична, че все още е отворена за любовта, но очаква тя да й се случи, а не да я търси и преследва: „Нямам време за срещи. В момента съм изцяло фокусирана върху работата и ангажиментите си. Но ако любовта почука на вратата ми, ще й отворя“, сподели тя.

Освен филма „Murder Mystery, Анистън в момента снима и сериала „The morning show”, в който ще си партнира с Рийз Уидърспун.

Вижте милата приятелска среща на Дженифър и Адам на премиерата на Murder Mysteryв галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР