Говори с EVA и... Лазар Радков

06 June 2019

Лазар Радков е човекът зад кампанията Капачки за Бъдеще. Близо две години кампанията събира средства, с които закупува кувьози за малки общински болници в цялата страна.

Лазар Радков обаче не е от хората, които насочват усилията си само в една посока. Каузите, които защитава, са много.

Чрез организацията му Live to Lift помага на хората “да подобряват здравето си, начина, по който изглеждат и… нищо да не ги боли”. Лазар е част от посланиците на благотворителното бягане по двойки Run2Gether България, което има за цел да включи и мотивира хората с различни възможности.

„В държавата има много неща, които са проблем, само че ние няма как да седнем и да чакаме някой да ги оправи. Всеки може да направи нещо мъничко. Когато много хора го правят, това са нещата, които променят света.“ – казва самият Лазар.

Лазар Радков е един от участниците в дискусията, организирана от списание EVA - „Говори с EVA: Забранената целувка“. Нямаме търпение да чуем и неговата гледна точка.

Датата е 11 юни, мястото е Best Western Plus Hotel Expo, цената на билетите е 15 лв. и може да ги закупити от тук.

1 КОМЕНТАР
1
Ия
08 June 2019, 17:48

Адмирации за това, което прави Лазар. Много ми е помогнал с видеата си, с напътствията си, макар да не го познавам лично. Да е жив и здрав и все така продължава!

ТВОЯТ КОМЕНТАР