Да поговорим за забранената целувка

Говори с EVA Vol.2

20 May 2019

"Говори с EVA“ е естественото продължение на тематиката и профила на списание EVA, от чиито страници известни в цял свят личности, както и обикновени жени и мъже с необикновени истории, са споделяли своя съкровен личен опит.

В „Говори с EVA“ пренасяме тези истории във формата на лекции и дискусии на живо и срещаме своята публика с хора, които управляват уверено своя собствен живот, визионери, вдъхновители и движещи света напред хора.

След първото успешно издание на "Говори с EVA" на тема "Пълна промяна", идва и второто събитие от поредицата: темата този път е „Забранената целувка“.

Най-обсъжданата целувка на 2019 - тази на професионалния боксьор Кубрат Пулев, става повод да отворим дискусия. Ще говорим за новите територии и граници в отношенията между половете и ще изследваме социокултурните аспекти на промените през последните години: от съществуващото неравенство в заплащането на мъжете и жените през промяната на поведенческите модели до движението #metoo и реакциите към него.

Този широк спектър от теми ще бъде дискутиран от личности с изявени позиции и име на хора, формиращи общественото мнение, за да чуем интересни гледни точки и интерпретации. Модератор на събитието е журналистът Драго Симеонов.

Цената на билетите е 15 лв. Могат да се закупят само онлайн и само предварително тук

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР