Кирил Маричков и вкусът на времето

Едни от най-хубавите ми концерти са били в НДК, казва музикантът, който ще посрещне 75-я си рожден ден именно в зала 1

31 May 2019

Национален дворец на културата и супергрупата „Фондацията“ ще отбележат 75-годишнината на легендата на българския рок – Кирил Маричков с един незабравим концерт на 30 октомври в зала 1.

Кирил Маричков пази скъп спомен за първото си излизане на сцена в НДК, което се е случило около 20-годишнината на „Щурците“. „Беше забележителен концерт и залата беше изпълнена до краен предел“, разказва рок-музикантът. „На сцената излязохме заедно с групата и за времето си имахме много добра апаратура и осветление. На една от песните, които изпълнявахме пуснаха бели балони, които летяха във въздуха. Беше много красиво.“

Рокаджията споделя, че с НДК свързва едни от най-хубавите си концерти. „Радвам се, че Дворецът все повече работи в посока на това да е център на културна дейност и да привлича много и разнообразни проекти.“ НДК като една от най-значимите културни институции в България организира този концерт в знак на огромна почит към таланта на големия български рок-музикант, формирал вкусовете и ценностите на няколко поколения българи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР