Тя е кралицата в Кухнята на Ада

eva.bg 31 May 2019

Веселина Чилева грабна голямата награда във втория сезон на Hell’s Kitchen. „Щастлив съм, че жена стигна до големия финал на Hell’s Kitchen. Малко жени успяват да оцелеят в тази толкова мъжка професия, но октоподът Чилева успя“, каза на финала шеф Виктор Ангелов и допълни - „Ти притежаваш изумителна сила и смелост, готварски талант, огромно въображение, експериментатор си, имаш собствен стил и собствен почерк.“

И Чилева, и Никола, двамата претенденти за голямата награда от 100 хиляди лева и договор в екипа на шеф Ангелов, са безапелационно добри готвачи, каза той и беше категоричен, че който и да избере за своя дясна ръка няма да сбърка. Но победителят може да бъде само един.

„Този, който ще получи чека и ще стане част от моя екип трябва да има силата да променя света, да работи със заразяваща страст, да бъде изключителен мениджър, да вдъхновява хората да го следват, да преобръща представите за модерна кухня. И това е Чилева“. С тези думи шеф Виктор Ангелов избра шампиона във втория сезон на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир Hell’s Kitchen.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР