Какво искат жените? Блясък, блясък и още блясък!

Дайте на кожата си това, от което се нуждае...

eva.bg 30 May 2019

Какво се случва с кожата след 40-годишна възраст? С хормоналните промени, които настъпват с намаляването на нивата на естроген в организма, водят до дехидратиране на кожата, като тя вече не е толкова еластична, появяват се и бръчките.

Разбира се, влияят и всички други външни фактори. Динамичният начин на живот, който повечето жени водят, често налага да се правят компромиси със съня, хранителните навици и куп други неща. Тютюнопушенето, UV лъчите и замърсеният градски въздух също не са най-добрите приятели на кожата и нейното здраво състояние. Те причиняват токсинно стареене, тъй като претоварват клетките и забавят дейността им.

Редовната и най-вече правилна грижа за кожата според нейната възраст са залогът за нейната красота и запазването на младежкия й вид. 40 може да бъде новото 20, ако даваме на кожата си това, от което се нуждае. Така самоувереността, успехите и щастието на 40-годишната жена са видими и отвън.

 

Добрата новина е, че козметологията напредва все повече и повече в своите проучвания и може да предложи за всеки тип кожа необходимата й грижа. Детоксикацията и защитата от негативните влияния са ключов критерий за продуктите, както и откриването на полезните протеини за кожата. Един от най-важните такива, които изследванията сочат, е протеинът NRF2, който е отговорен за пречистването на клетките от оксидацията, като поддържа младостта и еластичността на кожата.

Лаборатории Lierac и тяхната експертна серия Supra Radiance комбинираха мощни съставки, които имитират действието на този протеин, като се борят с пораженията, които кожата е понесла от околната среда. Серията се състои от шест продукта (серум, крем, гел-крем, нощен крем, маска и околоочен серум), които подхранват кожата в дълбочина, но същевременно са нежни към нея.

В невероятното въздействие на озаряващата маска от серията вече се убедихме лично. Вижте как тук.

Сред вълшебните съставки на серията са белият пчелник и хиалу-3 концентрата. Белият пчелник представлява многогодишно, сивозелено тревисто растение, което се среща в цяла Европа. То има силно възобновяващо действие върху клетките на кожата. Хиалу-3 концентратът действа противостареещо, повишавайки концентрацията на хиалуроновата киселина в трите слоя на кожата. Във всеки един продукт от серията са съчетани различни и благоприятни за кожата съставки. Сред тях са маслото от марула, Омега 3 мастни киселини, гликолова киселина, масло от шеа и други.

Засияйте с нов блясък, защото няма нищо по-хубаво от това да се чувствате невероятно в кожата си!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР