Червеното й отива! Алесандра Амброзио в Кан

eva.bg 16 May 2019

Снимка: getty images

Макар фестивалът в Кан да е съсредоточен върху филмовото изкуство, не можем да отречем, че червените килими са другата вълнуваща част от престижния кинофорум. На тях звездите държат да изглеждат внушително, затова залагат на елегантни, стилни, а понякога и доста смели тоалети.

Алесандра Амброзио обра овациите на премиерата на „Клетниците“ от френския режисьор Ладж Ли. Тя облече провокативна яркочервена рокля от Julien Macdonald с дълбока цепка, излагаща на показ дългите й крака.

Само преди месец Алесандра навърши 38 години и макар да се оттегли от подиума на Victoria’s Secret, червените килими са отворени за нейните „дефилета“. Тя не разочарова очакванията на почитателите си и винаги се отличава сред звездното присъствие в избора си на тоалет.

Сега роклята й напомняше досущ на един от най-запомнящите се тоалети на Бела Хадид, който видяхме отново на фестивала в Кан през 2016 г. Тогава Бела заложи също на яркочервена рокля с гол гръб и не по- „скромна“ цепка от couture колекцията на Alexandre Vauthier.

Вижте отблизо визията на Алесандра Амброзио в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР