Синьо лято

Into the Blue с Marc Cain

10 May 2019

Вдъхновени от блестящите подводни светове, визиите от темата “Into the Blue” на Marc Cain са представени в нюанси на тъмно синьо, зелено и бяло и са придружени от  принтове „Seaworld“, лъскави материи и органични форми, създаващи динамични визии за всеки момент от деня.

Би-стреч комбинация на горнище и легингс, подчертано от блейзери с мрежести детайли, плетени жилетки и якета от тафта. Наслояването играе важна роля, а при срещата си с техно-мрежести материи се добавя  допълнително очакване. Ризи от сатен и панталони с флуиден силует и лурекс ефекти – всички поддържат играта между вода и светлина в океана. Фотореални принтове „Seaworld“ върху топове, ризи с динамични райета и скуба-поли.

При по-младежките визии са допълнение от color-block елементи и хоризонтални райета. Панталони тип „шино“ и мултифункционални панталони, миди поли с карго детайли и къси панталони от твърди материи.

Силен фокус се поставя върху избродираната пелерина за дъжд. Чанти в съчетаеми цветове, многоцветни снийкърси и сандали са сред важните аксесоари в темата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР