Каква промяна! Ще познаете ли коя е тази звезда?

eva.bg 24 April 2019

Снимка: Vanity Fair

Изключително трудно би било да познаете коя е тази знаменитост само по този кадър, направен специално за Vanity Fair. Първо, защото изглежда наполовина на годините, на които е всъщност. Второ, защото не сме я виждали с подобна къса руса пикси прическа. А и трето – понеже рядко си позволява подобни пищни деколтета.

Става въпрос за Никол Кидман, която краси корицата на новия брой на Vanity Fair. И въпросният кадър е част от фотосесията към интервюто. 52-годишната актриса изглежда наистина феноменално и е абсолютно неузнаваема.

В статията Кидман разкрива детайли относно живота си в Нашвил с кънтри звездата Кийт Ърбан и дъщерите им Съндей на 10 и Фейт на 8 години. Оказва се, че тя напълно е забранила социалните медии в дома им, така че децата й растат в доста щадяща откъм лайкове и хейт среда.

Те нямат телефони. Не им позволявам да имат Инстаграм. Опитвам се да слагам определени граници, поне доколкото мога“, казва Кидман. Двете момичета обаче вече са показали интерес към актьорската професия, въпреки че самата звезда нямала нищо общо с това.

Истината е, че не можеш да запалиш децата по нещо, освен ако те самите не го решат. Осъзнах, че може да ги насочиш, да ги подбутнеш, но е изключително трудно, дори невъзможно да ги мотивираш. Искам да кажа, че мен никой не ме е мотивирал да стана актриса, даже обратно – опитаха се да ме спрат“, казва Никол Кидман.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР