Никол Кидман си пожела любов…

eva.bg 26 December 2018

Снимка: instagram

… и я получи! След 12 години брак Никол Кидман и Кийт Ърбан не биха могли да бъдат по-влюбени. Коледните празници те прекарват в топли прегръдки, целувки и музика.

Двамата празнуват в Сидни, Австралия и споделиха трогателни снимки от домашния им уют. „Весела Коледа на всички! Благодаря ви за цялата любов през тази година. Ние пък ви изпращаме нашата любов“, написа музикантът.

Кидман на свой ред изпрати на почитателите си „любов, смях и щастие“ – всичко, което лъха от нейната усмивка, докато е в ръцете на Кийт. Съпрузите никога не си пишат съобщения. Предпочитат да говорят по телефона, но никога да не пишат онова, което имат да си казват. Това се оказа странното правило, което спазват, за да имат пълноценна комуникация, дори когато са далеч един от друг.

Те сключиха брак през 2006 г. в Сидни и се радват на две дъщери. „Късметлии сме да имаме възможността да се прибираме при любовта си всяка вечер. Отдадени сме изцяло един на друг“, казва Никол. И тъй като двамата имат най-важното – любов – за Коледа те просто си я пожелават отново и отново, изпращайки на всички частичка от щастието си, с което се надяват да ни заразят дори малко.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР