Сезонен детокс по рецепта на звездите

Как да подготвим фигурата си за лятото

eva.bg 01 June 2021

Снимка: instagram

Топлите летни дни ще дойдат преди да изобщо да усетим, така че няма по-подходящ момент да подготвим тялото си за горещия сезон и да изглеждаме страхотно.

Надникваме в хладилниците на няколко звездни дами, за да видим как поддържат безупречния си външен вид и какъв начин за детоксикация избират.

Смутито на Дженифър Анистън

Актрисата е категорична, че за перфектната си фигура и блестящи коси трябва да благодари на едно вълшебно смути. В блендъра тя слага цвекло, краставици, спанак, чесън, моркови, целина и зеле. Според Анистън тази напитка пречиства кръвта от токсините, предотвратява задържането на вода, премахва подуването и засилва тонуса на тялото.

Полезни водорасли от Миранда Кер

Сияещата кожа и свеж вид на Миранда Кер винаги са будели възхищение. Австралийският модел не крие, че следи внимателно диетата си и се старае да приема естествени антиоксиданти. Тайното й оръжие, с което поддържа кожата си млада и красива, са „хлорела“ водораслите. В тях се съдържат много белтъчини, витамини и минерали. Хлорелата е открита от холандския ботаник Мартинус Вилем Байеринк през 1890 г. „За да изглеждам съвършено, ям много зелени храни, пия много вода и добавям хлорела към храната си“, казва Миранда Кер.

Десетдневният маратон на Дженифър Лопес

На 51 години Джей Ло изглежда съвършено, но не само заради усилените си тренировки, а и заради правилното хранене. Например певицата си прави десетдневно пречистване на тялото, като се отказват от захарта и въглехидратите под всякаква форма. Стегнатата фигура на Дженифър Лопес говори по-красноречиво от всичко.

Розовата лимонада на Ан Хатауей

Преди големи събития като наградите Оскар или Златните глобуси, Ан Хатауей пие розова лимонада в продължение на два дни. Напитката се състои от акай бери, бял трън, червени боровинки и други антиоксиданти, които се съчетават добре като вкус с предходните. Този еликсир на красотата придава сияещия й вид на червените килими.

Салатата на Жизел Бюндхен

Бившият модел на Victoria’s Secret обича да споделя здравословни рецепти със своите последователи в Instagram. Една от любимите салати на бразилския модел се състои от киноа, зеле, чери домати, цвекло, броколи, сладки картофи, авокадо и кресон.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР