Прея и новите лоши навици

eva.bg 22 April 2019

Прея отваря нова страница в живота си и се завръща с пълна сила, представяйки нов сингъл и официално видео към него, носещи името „Lo6 navik“. Аранжиментът е дело на Денис Попстоев. Mузиката е колаборация между него и самата Прея, която е създател и на текста на песента. С нова вдъхновяваща визия, която заразява, със силно изразената си индивидуалност изпълнителката дава своето послание към жените да преследват смело и категорично незабравимите си моменти.

Именно в това ново й амплоа зад нея застава и любимият дамски бранд Pandora, чиято същност е да подчертава вътрешната и външната красота на жените, тяхната сила и чувственост.

„Това е проект, зад който би застанала всяка една дама, усетила разтърсващата, подлудяваща любов. Любов, която не излиза от главата ти и кара всяка твоя част да потрепва. А има ли дама, която не я е изпитвала? Песента всъщност е за всяка една от нас. Както и бижутата ни. А Прея е талант, заслужаващ внимание”, коментират от Pandora България.

Парчето „Lo6 navik“ е една малка част от голямата изненада, която певицата готви за публиката - певицата издава дългоочаквания си дебютен албум и в него тя и екипът й експериментират с различни музикални стилове. Творческият продукт ще зарадва хората, които търсят различно и иновативно звучене сред българските изпълнители. Цялостното послание на албума е насочено към силата да преследваш мечтите си и смелостта да ги сбъдваш.

Албумът ще бъде представен с лайв банда, която включва инструменталистите Евден Димитров (бас), Волен Милчев (беквокали), Радо Казасов (барабани), Божидар Василев – Trombobby (тромбон и контролер), а през тази година към състава се присъедини и Денис Попстоев (синтезатори и саксофон).

В края на 2018, Прея взе смелото решение да започне сама да продуцира музиката си, а резултатът може да чуете на 30-и май в клуб EXE София. Тази дата слага и началото на турнето, което изпълнителката и бандата й ще направят в различни български градове. За повече информация относно датите и местата, които ще посетят – следете фейсбук страницата и инстаграм профила на певицата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР