Triphasic на Rene Furterer – верен съюзник в битката с косопада, защото косата е най-ценният аксесоар

eva.bg 11 April 2019

В себеизразяването една от най-важните роли се пада на косата. Красивата, бляскава коса е признак на здраве и влияе положително на самочувствието ни. Английският поет и певец Мориси казва: „Смятам, че ако косата ти не е наред, целият ти живот не е наред“. И ние сме съгласни с него – косата е един от най-ценните аксесоари, с които разполагаме.

Затова косопадът е огромен проблем, който може да внесе много негативни емоции в живота ни. Трябва да знаем как правилно да се справим с него, а да осигури най-добрата грижа на косата си, е наша задача. Френската марка Rene Furterer е основана от Рене Фюртерер през 1957 г. Още от детството си Рене е очарован от природата и нейните благотворни действия. Той се запознава с ценните свойства на растенията и етеричните масла, което го довежда до създаването на революционен личен метод за грижа за косата и скалпа. Днес брандът е част от лаборатории Pierre Fabre – една от най-големите фармацевтични компании във Франция.

Серията Triphasic на Rene Furterer е разработена да разреши именно проблема с косопада. Серумите от серията атакуват директно възпалението, причинено от клетъчен стрес – каскадното възпаление, което води до освобождаване на TNF-α. Това е сигнализиращ клетъчен протеин (цитокин), който повлиява системни възпаления и е един от цитокините, които предизвикват остра реакционна фаза.

Серията Triphasic усъвършенства своята формула с нова основна активна съставка – минерален комплекс с лотос (lotus mineral complex). Той потиска производството на TNF-α, ограничава ефектите от клетъчния стрес и така се справя с косопада. Ще разпознаете новите ампули по различната им опаковка. На пазара вече има и балсам от серията Triphasic с минерален комплекс с лотос.

Крайният резултат е стимулиране на растежа и заздравяване на косата. Ефектът е видим още от първия месец след ползването на продуктите от серията, които включват серум, концентрат, шампоан и балсам.

Понякога дори косата има нужда от ново начало. А само вие сте в състояние да й го дадете.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР