Променихме ли се? Щрихи от първото издание на EVA TALKS

03 April 2019

Кога и как вземаме решение за промяна в живота си? Какво ни вдъхновява и какво ни кара да се страхуваме? Как преодоляваме страховете си? Казваме ли си понякога съжалявам? Или никога не се обръщаме назад, защото промяната ни е направила щастливи?

Това са само част от въпросите, над които заедно с една прекрасна аудитория от колеги, приятели, гости, съмишленици разсъждавахме в топлата пролетна вечер на 1 април в Гранд хотел София. Няма шега - списание EVA избра този ден за първото издание на своята нова инициатива EVATalks.

Чухме три великолепни истории за промяна: на Тина и Кевин Брасингтън, университетски преподаватели в миналото в Англия, днес фермери в село Алино край Самоков, на Людмил Дренски, електроинженер и проектант, сега посветил дните си на въздушната йога като преподавател, на Златина Георгиева, журналист и главен редактор на списание OK в миналото, днес част от фондация „Заедно в час”, като обучаващ преподавателите със своя опит на учителка. Три вълнуващи до сълзи понякога, понякога предизвикващи спонтанен смях истории.

Сладкодумни и забавни, нашите лектори ни накараха да помислим върху нещата, които ни пречат да вървим напред, разказаха ни за своя опит и своите страхове преди да скочат в неизвестното. „ Ако не ти харесва това, което получаваш, промени това, което даваш” - с тази мисъл на Кастанеда приключи първото издание на поредицата от разговори и дискусии, които списание EVA ще организира. Часът и мястото на следващата среща ще бъдат обявени на eva.bg и нашата фейсбук страница.

Благодарим на партньорите, които ни подкрепиха! Събитието се проведе с любезната подкрепа на Бритиш Американ Табако, Алка България, A1, Domaine Boyar, Допелхерц и PGX (Natural Factors). За всички гости имаше подаръци от Допелхерц и Алка България. Както и чаша хубаво вино и вкусни хапки, и усмивки, и пролетно вдъхновение, така необходимо след дългата зима.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР