Шер загуби любимата си тениска, има я от 40 години и си я иска обратно

eva.bg 22 March 2019

Снимка: twitter

Всички имаме любими дрехи, които отказваме да изхвърлим или подарим, дори да са се протрили от носене. Едва ли обаче можем да бием своеобразния рекорд по дълголетие на любима дреха, който постави Шер. И не, не става въпрос за официална рокля, която е обличана най-много два-три пъти. Говорим за най-обикновена тениска.

Изпълнителката на хита „Believe“ се обърна към своите почитатели в социалните мрежи в отчаян опит да й помогнат да открие любимата си тениска, която е част от гардероба й вече 40 години – става въпрос за черна тениска с бял череп и кости, на която пише „eat the rich“. И тя наистина е снимана доста пъти с въпросната дреха през годините, като една от първите нейни снимки с тишърта е от 1985 година.

„Изчезна ми тишьртът. Нося го вече 30-40 години. Любимата ми дреха... Моля се на Свети Антоний да се намеси и да помогне. Той знае как да открива всичко. Сигурно вече се чуди какво се случва с тези жени!“, коментира Шер в поста си в Twitter. Свети Антоний Падуански се смята за покровител на онези, които искат да открият загубени ценности.

Звездата предлага и сериозна парична награда за този, който й помогне да намери тениската. Е, няма как да плати на Свети Антоний, но сигурно на него ще се отблагодари чрез молитви.

Преди време по повод така обичаната от нея тениска Шер заяви, че въобще не се интересува колко пъти я е носила и колко пъти са я снимала с нея, защото си я обича и винаги ще си я носи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР