Селма Блеър – домът е нейната крепост

eva.bg 25 March 2019

Снимка: Architectural Digest

Към края на миналата година актрисата Селма Блеър заяви, че страда от множествена склероза, но е твърдо решена да не се предаде на заболяването и да води възможно най-пълноценен живот. „Аз съм човек с увреждания. Понякога падам, понякога изпускам разни неща. Спомените ми са мъгливи, трудно запаметявам. Лявата страна на мозъка ми търси упътване от един счупен GPS. Но се справям. И се смея. Не знам как и какво точно ще правя, но знам, че ще дам най-доброто от себе си...“, заяви тогава тя.

И наистина го прави, имайки предвид как смело стъпи на червения килим на наградите Оскар и последвалото афтърпарти, превръщайки бастуна в моден аксесоар, а не в помощно средство, докато усмивката не слизаше от лицето й.

В началото обаче може да е доста съкрушаващо. Искаш само да спиш, винаги искаш да спиш...“, казва Блеър за дните на кризи, когато всичко, което искаш, е да не ставаш от леглото. В дни като тези домът на Селма Блеър наистина е нейната крепост и тя иска да е възможно най-уютен, приветлив, цветен, жизнерадостен.

Актрисата показа жилището с четири спални пред екипа на Architectural Digest, обяснявайки как основната промяна, на която е държала след като го купува, е да вкара много, много цвят. И успява. „Обичам си моята малка забавна къщичка“, казва с усмивка Блеър. Тя живее тук заедно със седемгодишния си син, който в тежки моменти я мотивира да се усмихва и да продължава напред.

Единственото, което има значение, е сегашният момент. Живеем сега и това му е хубавото на този прекрасен живот“, казва актрисата. Тя признава, че се е сблъсквала със симптомите на множествената склероза в продължение на 15 години, но не е подозирала за заболяването. „Имала съм симптомите от години, но никога не съм ги приемала на сериозно, докато не се строполих пред лекаря. Откакто разбрах за диагнозата в десет и половина вечерта на 16 август, съм получила само любов и подкрепа от всичките си приятели“, казва Блеър.

Как изглежда домът й може да видите в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР