Неотразими! Джордж и Амал Клуни в Бъкингамския дворец

Любимата звездна двойка отново застана зад значима кауза

eva.bg 13 March 2019

Снимка: getty images

Джордж и Амал Клуни бяха почетни гости на събитие, организирано от принц Чарлз в Бъкингамския дворец. То бе посветено на организацията „The Prince’s Trust“, основана от принца на Уелс, която прави благотворителности, подпомагащи млади хора от 11 до 30-годишна възраст.

Като адвокат по човешките права, тази вечер бе важна за Амал, заставайки заедно със съпруга си до други съмишленици, посланици и дарители на каузата.

Госпожа Клуни облече елегантна бяла рокля без презрамки, с различни ръкави. Тоалетът бе на бранда Jean-Louis Scherrer от couture колекцията му за 2007 г.  Тя съчета роклята с малък златен клъч и нежни обици. От Джордж не сме и очаквали нещо различно от смокинг.

Семейство Клуни направи Великобритания свой дом още от сключването на брака си през 2014 г. Оттогава те са една от най-обичаните звездни двойки. Двамата не спират да участват в големи инициативи и да даряват средства за добри каузи. Миналото лято те дариха 100 000 долара на Младежкия център за правата на децата на имигрантите, а през октомври 2017 г. Джордж даде един милион долара, за да подкрепи борбата с военните престъпления в Африка.

И въпреки всичките опити за създаването на сериозни спекулации, че двамата ще се разделят, Джордж и Амал са единни в големите си решения и опровергават всички слухове. 

Вижте детайли от събитието в галерията

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР