Херцогинята бе в зелено

Бременната в осмия месец Меган Маркъл продължава с кралските ангажименти

11 March 2019

Снимка: getty images/guliver

Не знаем вече дали да съжаляваме или да се възхищаваме на Меган Маркъл. През последната седмица бременната вече в осмия месец херцогиня на Съсекс отказва да слезе от високия ток и категорично не смята да се оттегли от кралските си задължения.

Почти през ден тя е ангажирана с някакво социално или светско мероприятие, свързано със срещи, разговори, задължителни усмивки, фотографи, внимателно обмислени тоалети...

В края на февруари пък бе на няколкодневно посещение в Мароко заедно с Хари, предшествано от петдневно посещение в Ню Йорк, където близките й приятелки решиха да организират бебешко парти.

Меган прави всичко друго, но не и да си почива, въпреки напредналата бременност. Бебето трябва да се роди през април.

Днес херцогинята бе на събитие в канадския център в Лондон. Тя е живяла шест години в Канада и я определя като свой втори роден дом. Може би затова бе избрала тоалетът й да е свързан с повода. Меган бе със зелено палто на канадския дизайнер Erdem Moralioglu и с обувки на Aquazzura.

Естествено, Хари беше плътно до половинката си, но кой ли обръща внимание на престолонаследника, след като до него е тази толкова бременна и красива жена.

Не знаем докога ще продължават кралските ангажименти на Меган и дали тя лично държи да не бяга все още от високия ток и светлините на прожекторите, но се надяваме, че няма да сме свидетели на кралско раждане в ефира.

Оказва се, че кралица Елизабет II обаче е много доволна от това, че бременната Меган продължава да изпълнява кралските си задължения. „Кралицата е удивена от енергията на херцогинята, имайки предвид напредналата й бременност. За нея и жените от нейното поколение, на този етап от бременността се е очаквало само да прикриват корема, да лежат и да си почиват, докато Меган не се е спряла. Кралицата много държи на лоялността и трудолюбието, а в това отношение Меган се представя прекрасно“, разкриват източници пред „Vanity Fair”.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР