Меган Маркъл отиде тайно в Америка

eva.bg 19 February 2019

Снимка: getty images/guliver

Въпреки че само след около месец-два трябва да роди първото си дете, Меган Маркъл си позволи волността да предприеме дълъг полет над Океана, за да отиде в Ню Йорк. Съпругата на принц Хари тайно отскочи до Америка, заради организираното от приятелките й там бебешко парти. И въпреки че се бе постарала да се дегизира така, че да не я разпознаят, не остана незабелязана.

Смята се, че херцогинята на Съсекс е отишла в Америка още в петък. Предвиден е петдневен престой, така че да може да посети всичките си близки. 37-годишната бивша вече актриса не е била на американска почва откакто каза заветното „Да“ на Хари през май миналата година.

Според източници на местните медии, бебешкото парти щяло да е днес в Ню Йорк, но не се знае къде точно. Не е ясно дали ще намери време да се види и с баща си, с когото продължават да водят семейна война откакто стана ясно, че тя ще става кралска особа. Може би в програмата е включена и тайна среща с него, но със сигурност няма да го научим от херцогинята. Той обаче често продава на медиите всякакви информации, свързани с дъщеря му, така че може и да разберем.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР