Меган Маркъл: Хари ще бъде най-прекрасният баща!

eva.bg 08 February 2019

Снимка: getty images

Меган и Хари посетиха събитието Endeavour Fund Awards в Draper’s Hall, Лондон, организирано в чест на пострадали военни ветерани, претърпели тежки злополуки, но продължили да живеят пълноценен живот и да спортуват.

Меган бе облечена почти от глава до пети в Givenchy: в бяла риза и дълга черна пола с цепка, съчетани с клъч от голямата модна къща. Токчетата, на които се качи херцогинята, бяха Aquazzura 'Rendez Vous' (£530).

На партито преди награждаването, Меган възкликва пред един от гостите: „Хари ще бъде най-невероятният баща на света!“, което трогва всички, имайки предвди, че 37-годишната херцогиня има лични проблеми със собствения си баща. Пет много близки нейни приятелки споделиха пред списание People, че недоразуменията между Меган и баща й Томас Маркъл наскоро са стигнали връхната си точка и се е наложило тя да му пише писмо, в което го умолява да спре да я тормози чрез медиите. Томас отдавна дава всевъзможни интервюта, в които споделя неприятни за Меган неща. Много пъти я злепостави публично, не присъства и на сватбата й. След венчавката Томас многократно разкриваше пред медиите, че от страна на Меган среща само мълчание и че колкото пъти се опитва да потърси дъщеря си, толкова пъти тя го игнорира. Ето част от писмото на Меган към баща й:

„Татко, всичко това разбива сърцето ми. Обичам те. Имам само един баща... Но, моля те, спри да ме измъчваш чрез медиите, нека изгладим и възстановим отношенията си.“

Томас отвръща на Меган в дълго, но отново разочароващо писмо, в което я кара да участва заедно с него във фотосесия. Херцогинята му отговаря, че той прави тъкмо обратното от това, за което го моли: „Не искам комуникацията ни да се осъществява чрез медиите, а ти ме караш да направя именно това. Не разбра ли нищо от това, което се опитвам да ти кажа?“, огорчена пита тя баща си.

Близките на Меган Маркъл са силно притеснени за нея, споделяйки пред People, че сега е най-неподходящият момент за подобен стрес, тъй като тя е бременна, трябва да се грижи за здравето си, а това може да се отрази зле както на нея, така и на бебето й: „Тя винаги е била разочарована от това, което прави баща й“, твърдят те. Това, че цялата семейна драма е публична, допълнително влошава нещата.

В лицето на Хари херцогинята вижда пълна противоположност на това, което тя е преживяла с баща си. Затова тя е благодарна, че детето й ще може да се радва на пълноценни отношения с Хари, на когото ще може да разчита винаги и за всичко, както трябва и да бъде.

Вижте детайли от Endeavour Fund Awards в галерията

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР