Драма с кралската сватба – бащата на Меган няма да дойде

Томас Маркъл трябваше да съпроводи дъщеря си до олтара, но вместо това май ще постъпи в болница

eva.bg 15 May 2018

Меган Маркъл с баща си Томас

Снимка: Instagram

Бащата на американската актриса Меган Маркъл трябваше да я изпрати до олтара тази събота, когато цял свят ще проследи на живо сватбата й с принц Хари. Оказва се обаче, че сърцето на 73-годишния Томас няма да издържи на напрежението. Той разкри, че преди седмица е получил сърдечен удар, но е отказал лечение. Сега болките в сърдечната област продължавали и той обмислял вместо да отиде на сватбата, да постъпи в болница и да се погрижи за здравето си. Томас разкрива още, че не иска да рискува да злепостави или засрами с нещо дъщеря си в този толкова важен за нея ден.

А злепоставянето пък произтича от това, че бащата на Меган бе уличен, че е взел пари от папараци, за да го снимат в уж случайни моменти, на които се вижда как чете онлайн статии за дъщеря си и принц Хари. Е, не са го издебнали случайно „в крачка“, а съвсем нарочно го е направил и при това срещу добро заплащане. Идеята за това пък била на Саманта Маркъл, полусестра на Меган.

Проблемът е, че всички научиха за намерението на Томас Маркъл да не присъства на сватбата от негово интервю за медиите. Той не сметнал за нужно първо да информира Британския кралски двор, което променяло цялата програма на церемонията в събота.

Близки до Хари и Меган пък разкриват, че американската актриса била съкрушена от решението на баща й да не дойде на сватбата. Тя го умолявала да размисли, но дали ще го направи и кой ще я съпроводи до олтара предстои да разберем. Със сигурност няма да е брат й, който наскоро пък публично призова Хари да отмени сватбата, защото Меган не била за него. Американската актриса не е в добри отношения и с полусестра си Саманта, която не е поканена на сватбата. Жената и синовете на полубрат й пък пристигнаха в Англия, защото ще участват в британско тв шоу, където ще коментират самата церемония, въпреки че още преди години са прекратили всякакви отношения с Меган.

Очевидно единствената роднина, която ще присъства на церемонията, ще е майка й Дория Рагланд.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР