Бащата на Меган Маркъл се страхува, че вече няма да я види

eva.bg 05 July 2018

Снимка: getty images/guliver

Бащата на американската актриса Меган Маркъл, която след сватбата с принц Хари вече е херцогиня на Съсекс, се притеснява, че никога повече няма да види дъщеря си. И страховете на 73-годишния Томас може би са основателни, имайки предвид факта, че броени дни преди сватбата отказа да съпроводи дъщеря си до олтара и се измъкна с извинението за здравословни проблеми. Малко преди това пък реши да продаде на папараци снимки, за да натрупа малко капитал на гърба на световната слава на дъщеря си. Е, в крайна сметка до олтара я заведе бащата на Хари – принц Чарлз. А Томас Маркъл в момента е в немилост.

Той е споделил пред свои близки, че от много време не се е чувал с дъщеря си или Хари по телефона. Сърцето му било разбито, защото смятал, че може би никога повече няма и да види детето си. Убеден е, че двамата младоженци искат да се отърват от него.

„Осъзнах, че да не присъствам на сватбата на дъщеря си бе една огромна и сериозна грешка, но няма как да върна времето назад. Поемам пълна отговорност за действията си и до края на живота си ще съжалявам за всичко случило се“, заяви преди време той по повод факта, че вместо да е до дъщеря си, гледа сватбата отвъд Океана по телевизора.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР