Голямото пътуване приключи – Меган се прибира

След петдневното посещения в Ню Йорк, херцогинята бе и на тридневна визита в Мароко

eva.bg 26 February 2019

Снимка: getty images/guliver

Бременната в седмия месец Меган Маркъл явно има за цел да покаже, че големият корем в никакъв случай няма да я спре нито от високия ток, нито от дългите пътувания, официални ангажименти, забързан начин на живот.

След като херцогинята на Съсекс тайно прелетя Океана за петдневна визита в Ню Йорк, където се срещна със стари приятелки и имаше бебешко парти, почти веднага след прибирането си на Острова пак се качи на самолета и се отправи този път към Африка.

Меган придружи съпруга си принц Хари за тридневна визита в Мароко. Съдейки по широката усмивка, високия ток и безпроблемното клякане, за да приеме подаръци от чакащите я деца, явно на Меган бременността изобщо не й тежи.

Официалното посещение приключи вчера. За последната вечер от визитата тя се бе спряла на синя рокля на Carolina Herrera, която е от сезон есен-зима 2019, но е специално преправена за нейното тяло и нужди. С впечатляващия тоалет тя и Хари посетиха кралската резиденция в Рабат, където се срещнаха с крал Мохамед VI и неговия син принц Мулей Хасан. 15-годишният младеж се смята за един от най-богатите тийнейджъри в света.

По време на тридневната им визита в Мароко бъдещите родители Хари и Меган посетиха основно училище и общежитие за момичета, запознаха се с местните кулинарни и занаятчийски традиции, гостуваха в резиденцията на британския посланик, бяха част от ученически спортни мероприятия. Тридневната им програма бе пълна, като през цялото време Хари не изпускаше половинката си от поглед и нежно я държеше за ръка.

Не знаем дали в програмата на бременната Меган са включени още международни полети и ангажименти, но може би е време бъдещата майка най-накрая да си почине поне от официалните кралски задължения. Все пак ще ражда през април.

Подробности от тридневната визита на Меган в Мароко, както и снимки на всички тоалети, които смени, може да видите в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР